Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Broerenstraat 4-18

Type object Herontwikkeling
Perceelopp. circa 1140 m²
Koopprijs Openbare inschrijving
Plaats Arnhem
Contract Koop
Laatste update 30-11-2018 om 12:58

Bijzonderheden

Broerenstraat verkocht aan stadswaarde vastgoedontwikkeling

Op 15 juni jl. vond in het monumentale Duivelshuis van de gemeente Arnhem de ondertekening plaats van de overeenkomst waarmee het object aan de Broerenstraat wordt verkocht aan de Amsterdamse ontwikkelaar Stadswaarde Vastgoedontwikkeling.


Het betreft het woon-/winkelcomplex gelegen aan:

Broerenstraat 4 t/m 18 (even)
Nieuwstraat 1 t/m 19 (oneven), 19a, 19b, 21-1, 21-2 en 23
Helstraat 11 en 15

Het complex bestaat uit 17 appartementen op de begane grond t/m 3e etage en 5 commerciële (winkel) ruimten op de begane grond (ca. 574 m²) gelegen in het centrum van Arnhem. Het complex wordt volledig vrij van huur en gebruik opgeleverd.

De bebouwing is gelegen op een perceel van ca. 1.140 m².

Het complex ligt in de bruisende binnenstad van Arnhem en maakt onderdeel uit van de complete herontwikkeling van de Zuidelijke binnenstad.

Het complex is gelegen aan de uitlopers van de belangrijke winkelstraten Bakkerstraat en Weverstraat, tegenover het Kerkplein en op steenworp afstand van parkeergarage Rozet.

In het bestemmingsplan "Bouwblok Trans en Broerenstraat", vastgesteld op 18 juli 2016, is de locatie bestemd als ‘Centrum’. Deze bestemming biedt onder andere ruimte aan de volgende functies: Wonen, Detailhandel, Dienstverlenende bedrijven en Horeca. Voor meer informatie verwijzen wij naar de bijlagen en de openbare informatie zoals gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ID-nummer van dit bestemmingsplan is "NL.IMRO.0202.878-0201".

 

De verkoop vindt plaats bij inschrijving. Kandidaten kunnen een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bieding op het geheel doen. Uiterste inleverdatum van de inschrijfformulieren is 3 mei 2017. Meer informatie hierover staat in het Informatie Memorandum (zie downloads).

Contactgegevens

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars
Jacco Vogelaar
026 - 355 2100
bedrijfsmakelaars@s-t.nl
http://stmakelaars.nl/
info@vastgoedplein.nl

Downloads

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod