Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
 

Graanhoeve 15

Type object Woonkavel
Perceelopp. circa 546 m²
Koopprijs € 164.000,00 v.o.n.
Plaats Arnhem
Contract Koop
Veldnaam De Groene Erven - 14
Kavelnummer 28
Laatste update 24-04-2018 om 15:06

Bijzonderheden

Aan de westzijde van Schuytgraaf ligt de groene en ruim opgezette buurt De Groene Erven. De landelijke invloed in De Groene Erven is groot; het Overbetuwse landschap grenst direct aan deze buurt. De buurt is opgezet als een streekdorp. Zij is omgrensd door groene hagen en aan de west- en zuidzijde een brede watergang. Van het grondoppervlak in de buurt is in totaal maar liefst 58 procent tuin, 11 procent bebouwd en 31 procent openbare ruimte.

Aan de Graanhoeve 15 vind u een ruime hoekkavel. Vanaf de kavel heeft u aan de voorzijde een verrassende doorkijk middels de bodempassage die als een as de buurt doorsnijdt. Deze blijvend groene strook ligt ook naast de kavel. De achterzijde van de kavel biedt ruimte voor een bredere achtertuin. De te bouwen woning is eenvoudig van vorm, opgetrokken uit rode baksteen en met rode pannen gedekt. Op de kavel is ruimte voor het parkeren van uw eigen auto, in een garage of onder een carport.

De Groene Erven heeft ruime kavels met afwisselende plaatsing van de woningen op de kavels. Grote voortuinen van minimaal 5,5 meter diep bepalen het groene beeld van de buurt. De dorpse bebouwing kenmerkt zich door grote eenheid in vorm, oriëntatie en materiaal. In de Groene Erven worden bouwkavels uitgegeven, maar zijn projectmatig ontwikkelde koopwoningen aanwezig. Alle woningen in deze buurt zijn van het type twee-onder-een-kap of vrijstaand; de particuliere bouwkavels zijn alle vrijstaand.

Voor de buurt De Groene Erven is een Kavelboek opgesteld. Dit Kavelboek geeft u inzicht in de spelregels en de beoogde beeldkwaliteit die in deze buurt en voor deze kavel van toepassing zijn. Het Kavelboek laat in woord en beeld zien welke ideeën aan deze buurt ten grondslag hebben gelegen. U kunt het Kavelboek voor De Groene Erven (veld 14) downloaden onder aan deze pagina.

Meer informatie over Schuytgraaf en de particuliere bouwkavels die daar te koop zijn kunt u vinden op www.schuytgraaf.nl/nl/kavels.

 

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
Jean-Pierre Spalburg
026 - 377 4568
kavelsschuytgraaf@arnhem.nl

Downloads

Kijk ook op:

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod