Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
 

Graanhoeve 19

Type object Woonkavel
Perceelopp. circa 503 m²
Koopprijs € 151.000,00 v.o.n.
Plaats Arnhem
Contract Koop
Veldnaam De Groene Erven - 14
Kavelnummer 26
Laatste update 08-08-2018 om 10:07

Bijzonderheden

Aan de westzijde van Schuytgraaf ligt de groene en ruim opgezette buurt De Groene Erven. De landelijke invloed in De Groene Erven is groot; het Overbetuwse landschap grenst direct aan deze buurt. De buurt is opgezet als een streekdorp. Zij is omgrensd door groene hagen en aan de west- en zuidzijde een brede watergang. Van het grondoppervlak in de buurt is in totaal maar liefst 58 procent tuin, 11 procent bebouwd en 31 procent openbare ruimte.

Op de kavel aan de Graanhoeve 19 kunt u uw eigen huis realiseren in de typische stijl van De Groene Erven. De te bouwen woning is eenvoudig van vorm, opgetrokken uit rode baksteen en met rode pannen gedekt. Kijk eens rond in de buurt en ontdek de variatie die mogelijk is op dit uitgangspunt! Op de kavel is ruimte voor het parkeren van uw eigen auto, in een garage of onder een carport.

De Groene Erven heeft ruime kavels met afwisselende plaatsing van de woningen op de kavels. Grote, diepe voortuinen van minimaal 5,5 meter diep bepalen het groene beeld van de buurt. De dorpse bebouwing kenmerkt zich door grote eenheid in vorm, oriëntatie en materiaal. In de Groene Erven worden bouwkavels uitgegeven, maar daarnaast zijn ook projectmatig ontwikkelde koopwoningen aanwezig. Alle woningen in deze buurt zijn van het type twee-onder-een-kap of vrijstaand; de particuliere bouwkavels zijn allen vrijstaand.

Voor de buurt De Groene Erven is een Kavelboek opgesteld. Dit Kavelboek geeft u inzicht in de spelregels en de beoogde beeldkwaliteit die in deze buurt en voor deze kavel van toepassing zijn. Het Kavelboek laat in woord en beeld zien welke ideeën aan deze buurt ten grondslag hebben gelegen. U kunt het Kavelboek voor De Groene Erven (veld 14) downloaden onder aan deze pagina.

Meer informatie over Schuytgraaf en de particuliere bouwkavels die daar te koop zijn kunt u vinden op www.schuytgraaf.nl/nl/kavels.

 

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
Jean-Pierre Spalburg
026 - 377 4568
kavelsschuytgraaf@arnhem.nl

Downloads

Kijk ook op:

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod