Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
 

Graanhoeve 29

Type object Woonkavel
Perceelopp. circa 513 m²
Koopprijs € 145.000,00
Plaats Arnhem
Contract Koop
Laatste update 11-05-2017 om 09:31

Bijzonderheden

Aan de westzijde van Schuytgraaf ligt de groene en ruim opgezette buurt De Groene Erven. De landelijke invloed in De Groene Erven is groot; het Overbetuwse landschap grenst direct aan deze buurt. De buurt is opgezet als een streekdorp. Zij is omgrensd door groene hagen en aan de west- en zuidzijde een brede watergang. Van het grondoppervlak in de buurt is in totaal maar liefst 58 procent tuin, 11 procent bebouwd en 31 procent openbare ruimte.

Op de kavel aan de Graanhoeve 29 kunt u uw eigen huis realiseren in de typische stijl van De Groene Erven. De te bouwen woning is eenvoudig van vorm, opgetrokken uit rode baksteen en met rode pannen gedekt. Kijk eens rond in de buurt en ontdek de variatie die mogelijk is op dit uitgangspunt! Op de kavel is ruimte voor het parkeren van uw eigen auto, in een garage of onder een carport.

De Groene Erven heeft ruime kavels met afwisselende plaatsing van de woningen op de kavels. Grote voortuinen van minimaal 5,5 meter diep bepalen het groene beeld van de buurt. De dorpse bebouwing kenmerkt zich door grote eenheid in vorm, oriëntatie en materiaal. In de Groene Erven worden bouwkavels uitgegeven, maar zijn projectmatig ontwikkelde koopwoningen aanwezig. Alle woningen in deze buurt zijn van het type twee-onder-een-kap of vrijstaand; de particuliere bouwkavels zijn alle vrijstaand.

Voor de buurt De Groene Erven is een Kavelboek opgesteld. Dit Kavelboek geeft u inzicht in de spelregels en de beoogde beeldkwaliteit die in deze buurt en voor deze kavel van toepassing zijn. Het Kavelboek laat in woord en beeld zien welke ideeën aan deze buurt ten grondslag hebben gelegen. U kunt het Kavelboek voor De Groene Erven (veld 14) downloaden onder aan deze pagina.

Meer informatie over Schuytgraaf en de particuliere bouwkavels die daar te koop zijn kunt u vinden op www.schuytgraaf.nl/nl/kavels.

 

Gemeente Arnhem

kavelsschuytgraaf@arnhem.nl
Virginia Wolswijk, werkdagen ma, di, en do: 026 377 5895
Henriette Klarenbeek, werkdagen ma, di, do en vr: 026 377 5605
Bij geen gehoor: 026 377 5522

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
Jean-Pierre Spalburg
026 - 377 4568
kavelsschuytgraaf@arnhem.nl

Kijk ook op:

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod
Alle
Alle