Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
foto
 

Klingelbeek: Het Maisveld kavel 5

Type object Woonkavel
Perceelopp. circa 303 m²
Koopprijs € 139.000,00 v.o.n.
Plaats Arnhem
Contract Koop
Laatste update 02-05-2017 om 14:50

Bijzonderheden

fraai gelegen bouwkavel in arnhem noord

Deze in de populaire groene wijk Klingelbeek gelegen bouwkavel biedt u de kans om - passend binnen de stijl van deze wijk - naar eigen smaak uw eigen helft van een twee-onder-één kapper te bouwen. De kavel is bouwrijp - u kunt direct beginnen met bouwen! Er is bij de gemeente al een optant bekend voor deze bouwkavel. Als u daarmee samen een twee onder één kapwoning wilt bouwen, dan is kavel 6 wellicht iets voor u!

kavelpaspoort

De mogelijkheden die deze kavel u biedt staan overzichtelijk op een rij in het kavelpaspoort voor deze kavel. Meer algemene informatie over deze en de overige kavels in Klingelbeek leest u op de overzichtspagina op dit Vastgoedplein.

interesse? vragen?

In totaal worden in Klingelbeek 7 kavels aangeboden. De kavels zijn in de vrije verkoop. Heeft u vragen over een kavel, de bebouwingsmogelijkheden of het verkooptraject? Stel ze aan onderstaande contactpersoon, per mail of telefonisch. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek over de mogelijkheden die u heeft op deze unieke locatie.

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
kavelsklingelbeek@arnhem.nl
Theunis Kalsbeek: 026 377 3850
Henriette Klarenbeek, werkdagen ma, di, do en vr: 026 377 5605
Bij geen gehoor: 026 377 5522

http://www.vastgoedplein.nl

Downloads

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod
Alle
Alle