Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
 

Laan van de 17e september 3

Type object Woonkavel
Perceelopp. circa 847 m²
Koopprijs € 309.457,00 v.o.n.
Plaats Arnhem
Contract Koop
Veldnaam Leijhorst - 8
Kavelnummer 24
Laatste update 02-05-2017 om 14:50

Bijzonderheden

Aan de landelijke westzijde van Schuytgraaf, grenzend aan het polderlandschap langs de Rijn, ligt de moderne villabuurt Leyhorst. In deze eigenzinnige buurt staan moderne villa’s met hellende daken in leisteen.

De ruime kavel aan de Laan van 17e september 3 is gelegen aan de westzijde van de buurt. Aan de rustige, groene woonstraat bouwt u uw moderne villa met plat dak. De te gebruiken materialen bieden de mogelijkheid uw eigen smaak tot uiting te brengen in uw eigen woning. Het bouwvlak biedt daarbij voldoende ruimte om de meest uiteenlopende woonwensen te kunnen realiseren. Iedere woning in deze wijk is uniek!

Bij het ontwerp van de buurt Leyhorst is het uitgangspunt een zo groen en landschappelijk mogelijk karakter met zo min mogelijk verharding. Er worden vrijstaande, wat grotere woningen gebouwd. De vorm van deze buurt is uitgesproken, waardoor er bijzondere hoeken en uitzichten ontstaan. Enkele kavels liggen hoger dan het niveau van de rijbaan, waardoor binnen het veld een verbijzondering ontstaat.

Voor de buurten Riethorst en Leijhorst gezamenlijk is een Kavelboek opgesteld. Dit Kavelboek geeft u inzicht in de spelregels en de beoogde beeldkwaliteit die in deze buurten, maar ook voor specifiek deze kavel van toepassing zijn. Het Kavelboek laat in woord en beeld zien welke ideeen aan deze buurten ten grondslag hebben gelegen. U kunt het Kavelboek voor Riethorst (veld 7) en Leijhorst (veld 8) downloaden onder aan deze pagina.

Meer informatie over Schuytgraaf en de particuliere bouwkavels die daar te koop zijn kunt u vinden op www.schuytgraaf.nl/nl/kavels.

 

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
Jean-Pierre Spalburg
026 - 377 4568
kavelsschuytgraaf@arnhem.nl

Downloads

Kijk ook op:

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod
Alle
Alle