Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
 

Laan van de Rode Baretten 6

Type object Woonkavel
Perceelopp. circa 933 m²
Koopprijs € 336.000,00 v.o.n.
Plaats Arnhem
Contract Koop
Veldnaam Leyhorst - 8
Kavelnummer 23
Laatste update 18-05-2017 om 13:34

Bijzonderheden

Aan de landelijke westzijde van Schuytgraaf, grenzend aan het polderlandschap langs de Rijn, ligt de moderne villabuurt Leyhorst. In deze eigenzinnige buurt staan moderne villa’s met hellende daken in leisteen.

De ruime kavel aan de Laan van de Rode Baretten 6 is gelegen aan de westzijde van de buurt. Het bouwvlak biedt voldoende ruimte om de meest uiteenlopende woonwensen te kunnen realiseren. Uw te bouwen huis heeft een plat dak en is voorzien van sedum begroeiing. De te gebruiken materialen bieden de mogelijkheid uw eigen smaak tot uiting te brengen in uw eigen woning. Iedere woning in deze wijk is uniek!

Bij het ontwerp van de buurt Leyhorst is het uitgangspunt een zo groen en landschappelijk mogelijk karakter met zo min mogelijk verharding. Er worden vrijstaande, wat grotere woningen gebouwd. De vorm van deze buurt is uitgesproken, waardoor er bijzondere hoeken en uitzichten ontstaan. Enkele kavels liggen hoger dan het niveau van de rijbaan, waardoor binnen het veld een verbijzondering ontstaat.

Voor de buurten Riethorst en Leijhorst gezamenlijk is een Kavelboek opgesteld. Dit Kavelboek geeft u inzicht in de spelregels en de beoogde beeldkwaliteit die in deze buurten, maar ook voor specifiek deze kavel van toepassing zijn. Het Kavelboek laat in woord en beeld zien welke ideeen aan deze buurten ten grondslag hebben gelegen. U kunt het Kavelboek voor Riethorst (veld 7) en Leijhorst (veld 8) downloaden onder aan deze pagina.

Meer informatie over Schuytgraaf en de particuliere bouwkavels die daar te koop zijn kunt u vinden op www.schuytgraaf.nl/nl/kavels.

 

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
Jean-Pierre Spalburg
026 - 377 4568
kavelsschuytgraaf@arnhem.nl

Downloads

Kijk ook op:

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod
Alle
Alle