Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
 

Rhijnspoor 13

Type object Woonkavel
Perceelopp. circa 602 m²
Koopprijs € 166.000,00
Plaats Arnhem
Contract Koop
Veldnaam Parklane - 5
Kavelnummer 143
Laatste update 02-05-2017 om 14:50

Bijzonderheden

De buurt Parklane in Schuytgraaf ademt de ontspannen sfeer van een klassiek gebouwde villawijk. De opbouw is geinspireerd op en vergelijkbaar met de landelijke Engelse buitenwijk Hampstead. Het stratenpartoon is niet recht en hoekig. De ruime tuinen worden omzoomd met beukenhagen, en in de voortuinen verwijzen sierfruitboompjes naar de fruitboomgaarden in de omgeving. De landelijke uitstraling wordt nog versterkt doordat parkeren zoveel mogelijk op de eigen kavels gebeurt.

De bijzonder gevormde kavel Rhijnspoor 13 biedt u alle ruimte om uw fantasie en vindingrijkheid te prikkelen bij het ontwerpen van uw eigen woning. Heeft u ideeen maar twijfelt u of realisatie mogelijk is op deze kavel? Neem contact op met de verkoopcoordinator; samen komen we er uit!

Uw woning wordt omzoomd door tuin; de zichtlijn door Parklane lopen evenwijdig aan uw kavel De te bouwen woning is eenduidig van vorm met een zadeldak. De gebruikte materialen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen: oranje-rood tot roodbruin-mangaan baksteen, antracietkleurige keramische pannen en houten onderdelen. De vlakke pannen zijn antracietkleurig.

In de hele buurt Parklane worden voornamelijk vrijstaande en halfvrijstaande (geschakelde) woningen gebouwd. De particuliere bouwkavels liggen hoofdzakelijk aan de rand van Parklane en aan twee straten in het zuiden van de buurt. Kenmerkend is de centrale groene as in de buurt, die doorloopt naar de naastgelegen buurt Campus Veste. Samen liggen de twee buurten als het ware op een schiereiland midden in Schuytgraaf.

Voor de buurt Parklane is een zogenaamd Kavelboek opgesteld. Dit Kavelboek geeft u inzicht in de spelregels en de beoogde beeldkwaliteit die in deze buurt en voor deze kavel van toepassing zijn. Het Kavelboek laat in woord en beeld zien welke ideeën aan deze buurt ten grondslag hebben gelegen. U kunt het Kavelboek voor Parklane (veld 5) downloaden onder aan deze pagina.

Meer informatie over Schuytgraaf en de particuliere bouwkavels die daar te koop zijn kunt u vinden op www.schuytgraaf.nl/nl/kavels.

 

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
Jean-Pierre Spalburg
026 - 377 4568
kavelsschuytgraaf@arnhem.nl

Downloads

Kijk ook op:

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod
Alle
Alle