Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
Billboard Rodenburgstraat
Rodenburgstraat in vogelvlucht
locatie kavels Rodenburgstraat
Rodenburgstraat juli 2016

 

Rodenburgstraat: wonen in de binnenstad

 

In het hart van Arnhem wonen in een huis dat je zelf hebt ontworpen. Dat kan straks!

De gemeente Arnhem realiseerde in het hartje van de stad elf kavels voor zelfbouw. Op je eigen kavel kun je hier je eigen huis (laten) bouwen. Je kunt hier grotendeels zelf bepalen hoe je huis eruit komt te zien. Heb je bepaalde ideeën over duurzaam wonen? Over de  indeling van jouw woonhuis? Waar je wilt slapen, wonen, werken?
Aan de Rodenburgstraat krijg je (binnen bepaalde regels) de vrijheid om je eigen ideeën vorm te geven. Alle informatie over de mogelijkheden die de kavels bieden vind je in de brochure:
 

 


De brochure is ook beschikbaar in .pdf formaat: PDF brochure Rodenburgstraat. De aanvullende informatie waarnaar in de brochure wordt verwezen vind je onder het tabblad "meer informatie".

Project Rodenburgstraat

Het project Rodenburgstraat beslaat elf kavels die bestemd zijn voor particulier opdrachtgeverschap. Je laat hier je eigen huis bouwen en gaat er ook zelf wonen. Op elke kavel wordt één woning gebouwd waarbij een eigen parkeergelegenheid aanwezig is. Op maximaal één derde van de vloeroppervlakte van de woning zijn beroepsmatige werkzaamheden toegestaan ("werken aan huis").

Meer aanvullende en achtergrondinformatie over de kavels vind je onder het tabblad "Meer informatie". Wil je graag een papieren versie van de brochure ontvangen? Mail dan je NAW gegevens naar kavelsrodenburgstraat@arnhem.nl, en de brochure ploft binnenkort op je deurmat!

Artist's impression en inspiratie

Op de hoek Rodenburgstraat/Broerenstraat is een billboard geplaatst. De hierop weergegeven zogenaamde "artist's impression" tref je ook aan in de brochure. Kijk zelf welke mogelijkheden de kavels bieden! Wat op deze impressie duidelijk is te zien: voor kavels 8 tot en met 11 is een afwijkende beeldkwaliteit van toepassing. Lees alle details hierover in de brochure.
En kijk voor meer inspiratie ook eens naar de presentatie die door de stedenbouwkundige van de gemeente Arnhem is gemaakt.

Hoe gaat de verkoop van de kavels?

De verkoop verloopt volgens het principe "wie-het-eerst-komt-het-eerst-maalt". De verkoop is inmiddels gestart en alle kavels zijn gereserveerd door potentiële kopers. Mocht een van deze reserveringen onverhoopt niet leiden tot een verkoop van de kavel, dan wordt de kavel aangeboden aan de mensen die op de wachtlijst staan. Ook hier weer op volgorde van aanmelding.
Aanmelden voor een plek op de wachtlijst kan met dit mailtje naar kavelsrodenburgstraat@arnhem.nl.

 

Wat kosten de kavels?

De koopsommen van de kavels liggen tussen € 95.000 en € 141.000, incl. BTW, VON. Zie voor alle gegevens het tabblad "kavelprijzen" of de brochure.

 

Vragen?

Heb je nog vragen over deze kavels? Stuur dan een mailtje naar de kavelcoördinator voor deze kavels (zie voor meer informatie tevens het tabblad "Contact").

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod