vastgoedplein.nl
Ter inspiratie
De locatie
Vragen? Bel onze kavelco÷rdinator

klingelbeek

zelf een vrijstaande of twee-onder-één-kap woning bouwen in arnhem noord
 

overzichtsfoto Hoogstede-Klingelbeek


In de wijk Klingelbeek biedt de gemeente Arnhem u de mogelijkheid om zelf uw eigen woning te ontwerpen en bouwen. Klingelbeek is gelegen nabij het centrum van zowel Arnhem als Oosterbeek. De wijk biedt een groene omgeving en er zijn vele bestaande voorzieningen in de buurt.

uniek aanbod

De bouwkavels in Kingelbeek zijn de enige mogelijkheid die de gemeente biedt voor het zelf bouwen van een vrijstaande of twee-onder-één-kap woning in Arnhem-Noord. Het zelf bouwen van een woning geeft u veel vrijheid in de keuze voor het uiterlijk, de grootte en de indeling van uw woning.

7 kavels

De in totaal 7 kavels liggen op de hoek van het Maisveld en de Haspel.

Meer informatie over de afzonderlijke kavels vindt u op de kavelpagina's of door op de kavelpaspoort te klikken in deze kaart. Op de kavelpagina`s en in de kavelpaspoorten staat alle relevante informatie over de kavels zoals afmetingen en prijzen.

kaveluitgifte

De kavels zijn bouwrijp en in de vrije verkoop. U kunt een korte periode een vrijblijvende optie op een kavel nemen. En zodra u weet dat dit úw kavel is wordt de kavel voor u gereserveerd. Lees voor meer informatie over het verkooptraject de folder "Bouw je eigen huis".

 

Interesse? Vragen? Bel, mail of maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in deze unieke kans om straks uw eigen woning te bouwen op een gewilde en mooie plek in Arnhem? Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden van de kavels door te nemen? Neem dan contact op met de kavelcoördinator van de gemeente Arnhem (zie contactgegevens).

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
KavelsKlingelbeek@arnhem.nl
Theunis Kalsbeek, werkdagen ma t/m vrij: 026 377 3850
Bij geen gehoor: 026 377 5522

http://www.vastgoedplein.nl

 

Downloads

 
Klik hier voor de informatie over de afzonderlijke kavels.
Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod
Alle
Alle