Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Olympus - kavel B

Type object Bedrijfskavel
Perceelopp. circa 11518 m²
Koopprijs vanaf € 180,00
Plaats Arnhem
Contract Koop
Laatste update 01-03-2019 om 09:28

Bijzonderheden

 

Kavel ten behoeve van Leisure, gelegen in Arnhem Zuid

 

De kavel ligt aan de Koppelstraat, en is te bereiken via de 'Olympus'. De kavel is thans in gebruik als openbaar gebied, onder andere parkeerplaats.

Het perceel heeft op dit moment de bestemming Sport (gedeeltelijk) en Verkeersdoeleinden (gedeeltelijk); zie www.ruimtelijkeplannen.nl*. Kadastraal bekend gemeente Arnhem sectie E, nummer 5109 ged.

 

Dit perceel is opgenomen in de Nota van Randvoorwaarden Rijnhalgebied (vastgesteld maart 2012) en de Koers Gebiedsvisie Centrum Zuid (vastgesteld 31 mei 2011). Daarin is als hoofdprogramma voor het betreffende gebied "Leisure" opgenomen. De gemeente is bereid mee te werken aan een wijziging van het bestemmingsplan indien het beoogde gebruik past binnen deze Nota van Randvoorwaarden.

Parkeren dient op eigen kavel ingepast te worden, in een gebouwde voorziening of op maaiveld, conform de Beleidsregels Parkeren van de gemeente Arnhem (d.d. 13 december 2011).

Residueel wordt er een marktconforme grondprijs berekend, passend bij de beoogde bebouwing conform de Nota Grondprijzen van de Gemeente Arnhem, met een ondergrens van €180 per vierkante meter excl. BTW (prijspeil 2018).

 

Verdere gesprekken vinden plaats op basis van een voor eigen rekening en risico opgesteld schetsontwerp en bijbehorend programma.

 

 

* Dit betreft een link naar de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl. Klik onder "een plan bekijken" op bestemmingsplannen, kies "naam", en vul in "Gelredome". De plankaart verschijnt in beeld. In het pop-upscherm rechts klikt u op de volledige naam van het bestemmingsplan GelreDome - Nijmeegseweg - Rijnhal. Onder "regels" vindt u de tekst behorende bij de bestemmingen.

 

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
Marc van de Logt
026 377 3576
marc.van.de.logt@arnhem.nl

Downloads

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod