Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

 

Kavels voor maatschappelijke voorzieningen

 

Bent u op zoek naar een kavel voor bijvoorbeeld uw medische praktijk, kinderdagverblijf, dansschool of geloofsbelijdenis? De gemeente Arnhem maakt het voor u, in de jonge en dynamische wijk Schuytgraaf, mogelijk in veld 22a.

 

nog slechts één kavel beschikbaar!

 

 

De ligging

De kavels zijn gelegen in het zuidwestelijke deel van Schuytgraaf, vlakbij de sportvelden en de uitvalswegen naar de A50. Aan de noordzijde wordt het veld begrensd door de Metamorfosenallee (N837) en aan de west- en zuidzijde door de Marasingel. De oostzijde ligt aan het Eikenlaantje, een bestaande bomenrij.

De bereikbaarheid

De locatie is goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer en door de ligging uitermate goed bereikbaar voor mensen in de Regio Arnhem-Nijmegen. Direct naast de kavels wordt een school voor speciaal onderwijs (basisschool en voortgezet onderwijs) gebouwd. In de directe nabijheid zijn verder wonen, sportvelden, een sporthal, een benzinestation en groen gesitueerd.

De kavels

Veld 22a biedt ruimte aan vijf kavels van 500 m2 met een prijs van € 250,- per m2 (exclusief BTW) k.k. Interesse? Bekijk hier het kavelpaspoort en de beschikbare kavels.


Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod