Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Westervoortsedijk/Van Oldenbarneveldtstraat

Type object Bedrijfskavel
Perceelopp. circa 2500 m²
Koopprijs Op aanvraag
Plaats Arnhem
Contract Koop
Laatste update 16-03-2021 om 10:28

Bijzonderheden

 

 

in optie

 

bedrijfskavel op unieke locatie

Deze bedrijfskavel is fraai gelegen op een prominente zichtlocatie aan de Rijn, op het kleinschalige bedrijventerrein Fluvium Zuid (onderdeel van het Bedrijventerrein Rijnpark). De ontsluiting van de kavel bevindt zich aan de belangrijke uitvalsweg de Westervoortsedijk. Het centrum van Arnhem bevindt zich op een steenworp afstand.

Het vigerende bestemmingsplan biedt de mogelijkheid tot een kantoorontwikkeling van circa 3500 - 4500 m2 BVO, eventueel in combinatie met een bedrijfsontwikkeling. In de directe omgeving van deze ontwikkeling vindt in de komende jaren op uitgebreide schaal woningbouw plaats.

In de visie van de gemeente Arnhem zal op de kavel een gebouw verrijzen dat als "landmark" fungeert voor het achterliggende gebied. Uitgangspunt is daarbij dat de maximale bouwhoogte van 24 meter daadwerkelijk zal worden gerealiseerd of zoveel mogelijk zal worden benaderd.

Nadere informatie

Op de locatie is een aantal jaren geleden bodemsanering uitgevoerd. Een kaveltekening van deze locatie treft u onder aan deze pagina aan (zie downloads).
Het geldende bestemmingsplan kunt u inzien door op de link te klikken. Werkt deze link niet in uw browser? Zoekt u dan de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl. Klik onder "een plan bekijken" op bestemmingsplannen, en kies "plannaam of -nummer". Het in te vullen plannummer is "NL.IMRO.0202.809-0305". De plankaart verschijnt in beeld. In het pop-upscherm staat de tekst van het bestemmingsplan onder plandocumenten/plantekst.

Meer weten? Neem dan contact op met de hieronder genoemde contactpersoon.

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
Sandra Giesen
06 38 316 208 (ma, di, do en vrij)
sandra.giesen@arnhem.nl
http://www.vastgoedplein.nl

Downloads

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod