Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Kleine Oord 175

Type object Overig
Vloeroppervlakte circa 92 m² bvo
Koopprijs € 209.000,00 k.k. exclusief eventuele belastingen
Plaats Arnhem
Contract Koop
Laatste update 05-02-2019 om 10:23

Bijzonderheden

 

commerciële ruimte in hartje arnhem

 

Gelegen in het centrum van Arnhem met verschillende voorzieningen in de directe omgeving op een TOP locatie: een commerciële ruimte gelegen aan de Keine Oord 175 (voorheen ook bekend als Vossenstraat 1-1A).

Deze volledig nieuwe ruimte ligt op de begane grond van het winkel- en appartementencomplex "Bartok". Het object heeft de bestemming "Centrum". Mogelijke invullingen van deze ruimte zijn detailhandel, dienstverlenende bedrijven, maatschappelijke voorzieningen et cetera.
 

 

Ligging

Het complex is gelegen tegenover het Rozetgebouw, aan de zuidkant van Arnhem-Centrum. Het Aardvarken, het Holiday Inn Hotel en grotere supermarktketens bevinden zich in de directe omgeving. De ingang van de ruimte bevindt zich aan de Kleine Oord 175.

 

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per fiets en te voet als met openbaar vervoer: bushalte in de Kleine Oord en op loopafstand van Arnhem CS. De parkeergarage Rozet bevindt zich bovendien direct achter de winkelruimte.

 

Opleveringsniveau

Het pand is voorzien van:
- Winkelpui;
- Vlakke afgewerkte cementdekvloer;
- Aansluitingen water en elektra tot in de meterkast;
- Rioolaansluiting.
Overigens is de oplevering casco.

 

Onderliggende gegevens

Meer informatie met betrekking tot deze commerciële ruimte vindt u onder aan deze pagina onder het kopje DOWNLOADS. Bestemmingsplangegevens kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl (klik onder "plan bekijken" op plannen zoeken, plannnaam of -nummer, en vul het plan ID in. Het ID nummer van dit bestemmingsplan is NL.IMRO.0202.734-0301).

 

Vragen en bezichtiging

Heeft u nog vragen over deze verkoop? Neemt u dan bij voorkeur per e-mail contact op met de hieronder genoemde contactpersoon de heer Darko Kerosevic. Voor bezichtigingen kunt u met hem rechtstreeks een afspraak maken.

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
Darko Kerosevic
026 377 2506
darko.kerosevic@arnhem.nl

Downloads

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod