Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
 

Woonschip Zeemeeuw

Type object Overig
Koopprijs Openbare inschrijving
Plaats Arnhem
Contract Koop
Laatste update 07-09-2023 om 15:38

Bijzonderheden

 

WOONSCHIP ZEEMEEUW

 

Verkoop van dit woonschip vindt plaats na inschrijving.

 

AANVULLENDE INFORMATIE OVER HET SCHIP, DE INSCHRIJVING, DE VERKOOPPROCEDURE EN NADERE VOORWAARDEN ZIJN VIA WOONBOOTMAKELAAR WESSELS WATER WONEN TE VERKRIJGEN
(ZIE CONTACTGEGEVENS ONDER AAN DEZE PAGINA).

 

 

Het oorspronkelijke schip Zeemeeuw is door de vorige eigenaar flink verbouwd tot een schark (woonschip met arkopbouw). De nieuwe eigenaar kan de opbouw verder afmaken naar eigen wensen of het geheel historisch herstellen tot een ruim woonschip. De schark heeft op de begane grond is een naar eigen idee vrij in te delen grote open ruimte. Verder zijn er twee studio's met een eigen ingang. In de ruime kelder bevinden zich de technische ruimte met een generator (werking onbekend).

Het betreft een stalen casco met een houtskeletbouw opbouw. Door het woonschip heen zijn al diverse voorzieningen getroffen voor water en stroom. Deze kunnen naar wens verder worden afgebouwd. Diverse bouwmaterialen zijn hiervoor aanwezig.

De gemeente Arnhem verkoopt dit woonschip zonder ligplaats!

 

Zeemeeuw in het kort

 

Afmetingen: circa 26,70 x 5,30 meter
Vlakterapport van januari 2008
Houtskeletbouw opbouw
Generator aanwezig (werking onbekend)
 

De termijn voor het indienen van een eindbod is inmiddels beeindigd. houd deze website in de gaten voor nieuw aanbod van woonschepen.  

 

Nieuwsgierig geworden?

 

Voor meer informatie en vragen over dit schip, de voorwaarden, de prijs en het verkoopproces verwijzen wij u graag naar de woonbootmakelaar: Wessels Water Wonen (www.wesselswaterwonen.nl), tel. +31 (0) 6 51 779 229

 

Kijk ook op:

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod