Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Gerard Douweg 4

Type object Overig
Vloeroppervlakte circa 454 m² bvo
Huurprijs € 14.777,00
Plaats Arnhem
Contract Huur
Laatste update 14-03-2023 om 10:33

Bijzonderheden

 

ruimte voor kinderdagverblijf/peuterspeelzaal  

op loopafstand van park Gulden Bodem

 

Aan de Gerard Douweg 4 in de mooie buurt Hoogkamp (wijk Burgemeesterswijk/Hoogkamp) biedt de gemeente Arnhem een zelfstandige ruimte aan welke uitsluitend als peuterspeelzaal dan wel kinderdagverblijf gebruikt mag worden.

Deze ruime zelfstandige ruimte van ca 454 m² heeft een open floorplan die naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. De omheinde buitenruimte van ca. 114 m² is ingericht als speelplaats. Het pand verkeert in zeer goede staat van onderhoud en heeft energielabel B. Deze locatie kan per direct in gebruik worden genomen.

Naast de locatie bevinden zich enkele openbare parkeerplaatsen voor wegbrengen en ophalen van de kinderen.

Verhuur vindt uitsluitend plaats aan een organisatie die algemene kinderopvang en BSO aanbiedt voor alle kinderen (geen uitsluiting). De huurder moet uiteraard beschikken over de hiervoor vereiste papieren.

Een integriteitsonderzoek op grond van de Wet Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (Wet Bibob) kan onderdeel van de selectie uitmaken.

 

Gerard Douweg in het kort


Zelfstandige ruimte 454m²

Buitenruimte 114m²

Energielabel B

Huurprijs € 14.777,- per jaar, excl. BTW.

 


De gemeente Arnhem streeft ernaar dat er in iedere wijk ministens één locatie is die peuter- en kinderopvang aanbiedt. De reden hiervoor is dat alle kinderen in Arnhem hierdoor in hun eigen leefomgeving de professionele ondersteuning en begeleiding kunnen krijgen die zij nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, in doorgaande lijn met het onderwijs.
 

 

Meer weten?

Indien u interesse heeft in dit pand kunt u zich tot uiterlijk 31 maart 2023 melden via onderstaande contactpersoon.

Bij meerdere geschikte kandidaten zal de notaris worden gevraagd te loten. In dat geval worden de kandidaten van deze procedure op de hoogte gesteld. Met de geïnteresseerden wordt een kijkmiddag georganiseerd.

Contactgegevens

Gemeente Arnhem
Rita Kleijwegt
06 525 13 7 13
rita.kleijwegt@arnhem.nl
Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod