Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

terug naar hoofdpagina CPO De Witte Wilgen

CPO-er gezocht?

 

Je zoekt een groep?

Zoek je medebouwers en -bewoners om een groep te vormen? Meld je dan aan voor de (besloten) Facebookgroep CPO De Witte Wilgen en leg daar contact met je toekomstige buren!

Geen Facebook maar wel op zoek naar medebouwers? Plaats dan een "contactadvertentie" op deze pagina. Meer informatie over de mogelijkheden? Mail dan met de kavelcoördinator, Henriette Klarenbeek op cpoDWW@Arnhem.nl. Of neem telefonisch contact op: 06 3110 7973 (alleen op di, do en vrij).

 

Wij zoeken medebouwers:

Advertentie 1: wie zijn wij?

 

Zoek je groepsleden?

Ben je al een CPO-groep en zoek je nog mede-CPO-ers? Dan biedt deze pagina op het Vastgoedplein je ook ruimte om jezelf te promoten. Op deze pagina kun je in het kort, bijvoorbeeld op een A-viertje, je groep en contactgegevens presenteren. In overleg is het ook mogelijk om een linkje naar een promotiefilmpje of website te laten plaatsen.

Laat net als de onderstaande groep zien wie jullie zijn, waar jullie voor staan en welke ideëen er bij jullie leven over de invulling van de kavel De Witte Wilgen!


Groep zoekt mede-CPO-ers:

Coöperatie Natuurinclusief Wonen Schuytgraaf

 

 

 

Wil je jouw groep onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met de kavelcoördinator Henriette Klarenbeek op cpoDWW@Arnhem.nl. Of neem telefonisch contact op: 06 3110 7973 (alleen op di, do en vrij).

 

 

De gemeente Arnhem biedt geïnteresseerden voor het project CPO De Witte Wilgen graag deze mogelijkheid tot promotie en kennismaking, maar is verder inhoudelijk niet betrokken bij de de betreffende CPO-groep, de samenstelling van deze groep of het bijhouden van belangstelling voor deze vorm van samenbouw.

terug naar hoofdpagina CPO De Witte Wilgen

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod