Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

 

De gunning van deze kavel heeft inmiddels plaatsgevonden aan CPO-groep Erve Bakhuys. Graag geven wij het woord aan deze sympathieke groep!

 

 

 

Daar waar dromen

samen wonen 

 

Zeven huishoudens met een gezamenlijke missie: het realiseren van een fijne en duurzame woonplek; voor onszelf, onze kinderen, maar ook voor de natuur en alle mensen en dieren om ons heen.


Voor ons mooie woonproject "Erve Bakhuys" in Schuytgraaf, Arnhem zijn wij op zoek naar bewoners die onze gezamenlijke missie onderschrijven. Momenteel zijn er geen woningen vrij. Wel kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via onze website www.ervebakhuys.nl voor de reservelijst.


Het perceel ligt op een prachtige plek aan de Achterstraat (bij de Basculebrug) en krijgt de uitstraling van een boerenerf. Er komt een tweekapper met de uitstraling van een hoofdwoning en er komen 5 schuurwoningen. Op het erf zal een gemeenschappelijke schuur worden gerealiseerd evenals een moestuin en een fruitboomgaard. Elke woning heeft ook een eigen privé tuin.


De prijzen van de woningen liggen tussen de € 432.000 en € 517.000 VON en de woningen worden in de zomer van 2024 opgeleverd.


Meer weten? Ga naar www.ervebakhuys.nl of mail naar info@ervebakhuys.nl

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod