Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

terug naar de hoofdpagina

 

 

prijzen en info grote kavels

verkoop laatste 3 oorspronkelijke kavels
 


Op 10 december 2021 vond de loting voor de verkoop van deze laatste drie kavels plaats. Bij deze loting is de volgorde voor de verkoop bepaald. Voor elke kavel is inmiddels een reserveringsovereenkomst gesloten.

Voor het geval een reservering niet tot verkoop leidt is uit alle inschrijvers een reserve/wachtlijst samengesteld. Een eventuele vrijgekomen kavel wordt dan op volgorde van loting aangeboden aan de eerstvolgende op deze lijst. Plaatsing op deze lijst is - in verband met het grote aantal mensen dat al op de lijst staat - niet meer mogelijk.

 

Voor de liefhebbers van moderne architectuur, ruim wonen en privacy is wonen in het oorspronkelijke deel van de wijk Gaardenhage uitermate geschikt. Deze kavels zijn omringd door hagen. De kavels zijn klaar om bebouwd te worden!

Het gaat daarbij om de drie kavels aan de Eka Thoden van Velzenstraat 1, 3 en 5 (kavelnummers 33, 34 en 35). Oppervlaktes en prijzen van deze kavels vindt u in onderstaande tabel. Deze kavels zijn ongewijzigd qua oppervlakte en bebouwingsmogelijkheden ten opzichte van de oorspronkelijke kavels in Gaardenhage. De bebouwingsmogelijkheden van de kavels in fase 3 zijn conform het Bestemmings- en Beeldkwaliteitsplan zoals dat in december 2021 van toepassing was.


De kavelprijzen zijn koopsommen v.o.n. (vrij op naam): grond inclusief btw, notariskosten en kadastrale inschrijving.

Op 10 december 2021 is de de uitgifte van de laatste 3 kavels (Fase 3) in dit deel van de wijk gestart. De volgorde van verkoop is bepaald door loting. Voor alle kavels is inmiddels een overeenkomst gesloten.

De overige kavels in de wijk Gaardenhage zijn opgenomen in de herontwikkeling; de oorspronkelijke kavels zijn in grootte en/of bebouwingsmogelijkheden aangepast. De verkoop van deze kavels vindt plaats nadat het Bestemmingsplan is vastgesteld (begin 2022). Voor de bebouwing van deze kavels geldt een aangepast beeldkwaliteitsplan.
Zie voor meer informatie over deze kavels het tabblad Herinrichting.

 

 

VRAGEN?
 

Heeft u nog vragen over deze kavels? Mail ze aan de kavelcoördinator voor de verkoop van de kavels in Fase 3 op Kavelsgaardenhage@Arnhem.nl:

Darko Kerosevic (aanwezig ma-vrij): 026 377 2506 - 06 3110 7940
mail: KavelsGaardenhage@Arnhem.nl

 

Informatie over de kavels die na de herinrichting ontstaan leest u na op het tabblad Herinrichting. Heeft u nog vragen over deze kavels? Neemt dan contact op met:

Henriette Klarenbeek (aanwezig di, do en vrij): 06 3110 7973
mail: KavelsGaardenhage@Arnhem.nl

 

 

terug naar

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod