Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Wonen alsof je thuis op vakantie bent

Zelf bouwen?

Een eigen huis ontwerpen en laten  bouwen: dat doen de meeste mensen niet dagelijks. Met goede begeleiding van de kavelcoördinatoren van de gemeente Arnhem is het ook voor u weggelegd. De gemeente heeft inmiddels veel ervaring met het verkopen van vrije kavels en heeft alle kennis gebundeld in het ‘Vastgoedplein’. Als u een kavel in Gaardenhage overweegt, krijgt u een persoonlijke kavelcoördinator die u informatie geeft en al uw vragen beantwoordt in een kennismakingsgesprek. En u vervolgens begeleidt bij het proces van vergunningen binnen de gemeente. U kiest zelf een eigen architect, aannemer en eventueel een bouwbegeleider die de partijen namens u aanstuurt. In de brochure 'Bouw je eigen Huis' staat alle informatie die u nodig heeft op een rij.

Kavelboek

De mogelijkheden die Gaardenhage u biedt qua beeldkwaliteit zijn, voor de kavels in deelgebied Hagen, opgenomen in het kavelboek Gaardenhage. Hierin vindt u wat wel/niet kan op elke kavel: de grootte van de woning, het aantal verdiepingen, kleurgebruik, architectuur etcetera. Voor de laatste kavel in deelgebied Gaarden is sprake van een afwijkende beeldkwaliteit, dit is in het voor deze kavel opgestelde kavelpaspoort vastgelegd.

Het kavelboek geeft u een overzicht van wetten en beleidsplannen welke van belang zijn als u een kavel in Gaardenhage koopt. Ook vindt u er meer informatie over de privaatrechtelijke kant van het kopen van een kavel, zoals de overeenkomsten en, meer algemeen, Burenrecht. Deze onderdelen zijn op alle kavels in Gaardenhage van toepassing, dus ook interessant als u geïnteresseerd bent in de kavel aan de John Grosmanstraat.

De informatie in het kavelboek is ook relevant voor uw architect, bouwer en eventuele andere deskundigen die u inschakelt bij het bouwen van uw eigen huis in Gaardenhage.

Heeft u nog vragen?

Er staat veel informatie in het kavelboek. Heel veel. En we beseffen wel dat het soms taaie stof is! Dus heeft u nog vragen, of wilt u alvast optie op één van de beschikbare kavels? Neem dan gerust contact op
met de kavelcoördinator Gaardenhage, de heer Darko Kerosevic: 026 - 377 2506
of mail naar gaardenhage@Arnhem.nl.

 

 Terug naar:

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod