Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
Artist's impression Helenastraat
Betaalbaar wonen zoals jij het wilt
Alles binnen handbereik
Trek je eigen plan in Helenastraat

eigenwijs wonen in schuytgraaf!

 

 

 

ALLE KAVELS IN DE HELENASTRAAT ZIJN INMIDDELS VERKOCHT

 

 


Jouw huis, jouw smaak, jouw stijl

Je eigen huis. Niet alleen het huis dat je zelf gekocht hebt, maar ook het huis dat je zelf hebt bedacht. Want je bent een aanpakker, met eigen ideeën. In de Helenastraat is dat mogelijk, je eigen huis bouwen met héél weinig beperkingen.

De Helenastraat ligt in het hart van de jongste wijk van Arnhem: Schuytgraaf. Hier liggen straks 16 scherp geprijsde bouwkavels voor rijtjeswoningen. Er is al een kavel te koop voor € 38.700 v.o.n.

Daarnaast is er voor jongeren onder bepaalde voorwaarden een Starterslening mogelijk bij de aankoop van een zelfbouwkavel. Benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Kijk snel voor meer informatie en de voorwaarden op de pagina van de gemeente Arnhem!

Zoals jij het wilt

De kavels hebben een oppervlakte van 103 tot 156 m2, waarbij maximaal 60% van het kaveloppervlakte bebouwd mag worden. Je bouwt je huis in een rij; je huis sluit straks aan op dat van de buren. De hoogte van het huis is maximaal 12 meter, net als de diepte.

En verder heb je vooral veel vrijheid! Je bepaalt zelf de architectuur, het uiterlijk en de verhoudingen van je woning. Geen verplichte indelingen van gevel of huis, geen voorgeschreven kleur van de voordeur. Een géén aparte welstandtoets.

Ruimte om te werken

Veel mensen werken tegenwoordig thuis of gedeeltelijk thuis. Door de goede bereikbaarheid van het centrum van Schuytgraaf is de Helenastraat niet alleen een prachtige plek om te wonen, maar ook een goede uitvalsbasis voor flexwerken of werken aan huis. Je kunt maar liefst één derde van de woonoppervlakte voor werk gebruiken.

Heb je meer ruimte nodig om je woon-/werkwensen te combineren? Dan kun je ook twee kavels kopen om daarop één woonhuis te bouwen.

Ruimte om te zorgen

Op elke kavel mag één zelfstandige woning worden gebouwd. Daarnaast mag je in een bijgebouw of een deel van de woning een zogenaamde afhankelijke woonruimte maken. Hier kan een aparte huishouding voor bijvoorbeeld mantelzorg worden gemaakt. Bijvoorbeeld voor je ouders of een kind dat extra zorg nodig heeft.

Meer weten?

Het project Helenastraat bestaat in de eerste fase uit 16 kavels. 11 kavels liggen aan de Helenastraat en de 5 kavels liggen aan de Ovidiuslaan. Voor het gemak noemen we deze hele buurt 'Helenastraat'. Helenastraat is nog volop in ontwikkeling. Wil je op de hoogte blijven en het laatste nieuws thuis ontvangen? Schrijf je hier in als belangstellende en als er nieuws is mailen we het jou als eerste!

 

Brochure

Alle informatie die je moet weten voordat je je eigen kavel koopt kun je vinden in de Helenastraat-brochure:

 

Heb je na het lezen van de brochure nog vragen? Mail ze en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht!

De verkoop

De kavels worden verkocht volgens het principe "wie het eerst komt, het eerst maalt". Er zijn nog kavels beschikbaar! Interesse in een kavel? Neem contact op met de kavelcoördinator voor de Helenastraat, en krijg een vrijblijvende optie op de kavel die bij je past.

 

Contact gegevens

Gemeente Arnhem
e-mail: kavelshelenastraat@arnhem.nl
De kavelcoördinator/je contactpersoonen voor Helenastraat is

Jean-Pierre Spalburg, werkdagen ma, di, do en vr: 026 377 4568

Op andere dagen en bij geen gehoor: 026 377 55 22.

http://www.vastgoedplein.nl
Voor algemene informatie over het Vastgoedplein mail naar: info@vastgoedplein.nl

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod