Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

 

verkoop bouwblok Trans - Nieuwstraat - Rijnkade

 

 

De selectiefase met betrekking tot dit project is afgerond.

Op 27 september 2018 is dewinnaar van de tender bekend gemaakt: ontwikkelaar AM met architect Barcode!

 

(meer informatie vindt u via het digitale aanbestedingsplatform CTM en in de planning. Het persbericht over de gunning leest u na op de

website van de gemeente Arnhem.

 

 

AI van het winnende ontwerp

De locatie

In de zuidelijke binnenstad van Arnhem biedt de gemeente Arhem te koop aan het bouwblok Trans - Nieuwstraat - Rijnkade. Gunning van het blok zal plaatsvinden op basis van plan, prijs en visie op het gebied. Het doel van de verkoop is om dit deel van de zuidelijke binnenstad te transformeren naar een aantrekkelijk deel van de Arnhemse binnenstad.
De herontwikkeling levert ook een belangrijke bijdrage aan de gewenste verbinding tussen de binnenstad en de Rijn via de zogenaamde Nieuwstraatcorridor.

 

De gemeente Arnhem ziet op deze locatie een aantrekkelijk centrumgebied verrijzen waarin het nu en in de toekomst aantrekkelijk wonen en werken is. En daarbij is op deze locatie zeker ook ruimte voor typische centrumfuncties zoals horeca, cultureel en dienstverlening. Kortom: een duurzame, levendige en leefbare omgeving!
Om dit te kunnen realiseren is het nodig dat het bestemmingsplan wordt aangepast. De gemeente neemt uiteindelijk de inspanning op zich om voor eigen rekening het bestemmingsplan aan te passen aan het winnende planvoorstel. De locatie wordt bouwrijp opgeleverd; voor levering draagt de gemeente zorg voor de sloop van de aanwezige panden.

Verkoopprocedure via CTM

 

De verkoopprocedure en de communicatie daarbinnen verloopt volledig via het digitale aanbestedingsplatform CTM (Complete Tender Management). U vindt daar alle benodigde informatie en documentatie; ook biedt dit platform de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het indienen van uw plannen.

Voor onduidelijkheden of technische vragen over de werking van CTM kunt u contact opnemen met de helpdesk van CTM op telefoonnummer 020-67 08 500, of via de e-mail: helpdesk@ctmsolution.nl.

 

 

 

De aanbestedingsprocedure is inmiddels gesloten.

 

 

Winnaar van de tender is ontwikkelaar AM met architect Barcode.

 

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit project.

 

 

 

 

Belangrijke informatie op een rij

Link naar CTM

Helpdesk CTM: 020-67 08 500, e-mail: helpdesk@ctmsolution.nl.

Verkooptekening

Planning

Aantal objecten: 1
Nieuwstraat - ontwikkellocatie  

Nieuwstraat - ontwikkellocatie

 Woonkavel te koop
Koopprijs vanaf € 2.000.000,00
Perceelopp. circa 2332 m²
Type object Ontwikkellocatie
Nieuw!! Ontwikkellocatie Nieuwstraat (bouwblok Trans-Nieuwstraat -Rijnkade)

Lees meer >

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod