Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
Noordereiland biedt u de ruimte
Noordereiland in opbouw

 

Alle ruimTe voor mooi wonen

 

Wonen op uw eigen eiland

Aan de rand van Arnhem, maar toch binnen tien minuten van het centrum, liggen de Eilanden. Deze prachtige eilanden zijn gecreëerd op de plek van de voormalige zandwinplas De Schuytse Laak in de wijk Schuytgraaf. De Eilanden bestaan uit twee wooneilanden. Op één daarvan, het Noordereiland, zijn kavels beschikbaar waarop u zelf uw huis kunt (laten) bouwen.

Het Noordereiland is werkelijk uniek gelegen. Tussen Park Lingezegen, het Betuwse platteland en de uiterwaarden van Driel biedt de nabije omgeving voldoende wandel- en fietsroutes voor een heerlijke dag in de natuur. Maar het Noordereiland bevindt zich ook op korte afstand van alle gemakken zoals winkels, scholen en diverse sportfaciliteiten in de wijk.

Zelf uw kavel samenstellen

Wat het zelf bouwen op het Noordereiland zo uniek maakt is dat u zelf bepaalt hoe uw woning eruit komt te zien en zelf kiest hoe groot uw kavel wordt.

Het eiland is verdeeld in stroken. Door meer of minder stroken te kopen bepaalt u zelf de uiteindelijke grootte van uw kavel. In een enkel geval wordt daarvan afgeweken: soms blijft er tussen twee kavels grond over dat als perceel wordt aangeboden. Dit om te voorkomen dat er reststroken overblijven en de kavels niet op elkaar aansluiten.

Door middel van de eenvoudige interactieve kaart kunt u de grootte en de prijs van uw toekomstige kavel bekijken. Klik hier om direct naar deze kaart te gaan.

Creatieve vrijheid

Natuurlijk zijn er regels, maar binnen die regels blijft er voldoende ruimte om naar eigen smaak uw woning te bouwen. Kies uw eigen stijl door middel van vorm en materialen. Bouwt u bijvoorbeeld een strakke woning met gevels opgetrokken uit beton of een landelijke woning met rieten dak en voorzien van baksteen in natuurlijke kleuren?

Uw bestaande woning nog verkopen?

Gemeente Arnhem helpt u graag met de Dubbele Woonlasten Garantie. Hiermee worden uw eventuele dubbele woonlasten voor 1 jaar gecompenseerd: zolang uw oude woning niet is verkocht, ontvangt u maandelijks een vergoeding.

Dankzij deze Dubbele Woonlasten Garantie kunt u uw favoriete kavel met een gerust hart aankopen. De regeling wordt vastgelegd in de koopovereenkomst voor de kavel. Bij de oplevering van de nieuwe woning wordt dan uw garantie gewaarborgd bij de depotnotaris. Het Bureau Dubbele Woonlasten Garantie® verzorgt de verdere administratieve afwikkeling.

Neemt u voor meer informatie over de Dubbele Woonlasten Garantie contact op met de kavelcoördinator.

Meer informatie

Voor meer informatie over Noordereiland en de regels met betrekking tot de bouw neemt u contact op met de kavelcoördinator, de heer Jean-Pierre Spalburg. Ook staat onze verkoopbrochure vol met informatie en hebben wij een handige lijst met veelgestelde vragen (FAQ).

Uiteraard staat onze kavelcoördinator klaar voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw wensen en kunt u een optie krijgen op de door u gekozen bouwkavel. Voor het maken van een afspraak of het stellen van uw vragen neemt u contact op met de verkoopcoördinator via de contactgegevens onderaan op deze pagina.

 

Vragen/opmerkingen? Een afspraak?

U kunt uw vragen of opmerkingen over deze unieke locatie altijd per mail sturen aan onze kavelcoördinator. Ook kunt u hem via de mail vragen contact met u op te nemen voor een (telefonisch) onderhoud of het maken van een persoonlijke afspraak.

Contactgegevens

Gemeente Arnhem  
Darko Kerosevic, kavelcoördinator Noordereiland
mailadres: kavelsschuytgraaf@arnhem.nl
tel. 026 377 2506, bij geen gehoor 026 377 55 22
vastgoedplein@arnhem.nl
http://www.vastgoedplein.nl

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod