Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
Billboard Rodenburgstraat
Rodenburgstraat in vogelvlucht
locatie kavels Rodenburgstraat
Rodenburgstraat juli 2016

 

Rodenburgstraat: wonen in de binnenstad

 

 

UPDATE OKTOBER 2017:

 

 

VOOR ALLE KAVELS BINNEN DIT PROJECT ZIJN DE KOOPOVEREENKOMSTEN GETEKEND!

 

 

In het hart van Arnhem wonen in een huis dat je zelf hebt ontworpen. Dat kan straks!

De gemeente Arnhem realiseerde in het hartje van de stad elf kavels voor zelfbouw. Op je eigen kavel kun je hier je eigen huis (laten) bouwen. Je kunt hier grotendeels zelf bepalen hoe je huis eruit komt te zien. Heb je bepaalde ideeën over duurzaam wonen? Over de  indeling van jouw woonhuis? Waar je wilt slapen, wonen, werken?
Aan de Rodenburgstraat krijg je (binnen bepaalde regels) de vrijheid om je eigen ideeën vorm te geven. Alle informatie over de mogelijkheden die de kavels bieden vind je in de brochure:
 

 


De brochure is ook beschikbaar in .pdf formaat: PDF brochure Rodenburgstraat. De aanvullende informatie waarnaar in de brochure wordt verwezen vind je onder het tabblad "meer informatie".

Project Rodenburgstraat

Het project Rodenburgstraat beslaat elf kavels die bestemd zijn voor particulier opdrachtgeverschap. Je laat hier je eigen huis bouwen en gaat er ook zelf wonen. Op elke kavel wordt één woning gebouwd waarbij een eigen parkeergelegenheid aanwezig is. Op maximaal één derde van de vloeroppervlakte van de woning zijn beroepsmatige werkzaamheden toegestaan ("werken aan huis").

Meer aanvullende en achtergrondinformatie over de kavels vind je onder het tabblad "Meer informatie".

Artist's impression en inspiratie

Bij de start van het project is een artist's impression gemaakt met voorbeelden van wat voor bouwstijlen allemaal mogelijk zijn. Deze tekening tref je ook aan in de brochure. Kijk zelf welke mogelijkheden de kavels bieden! Wat op deze impressie duidelijk is te zien: voor kavels 8 tot en met 11 is een afwijkende beeldkwaliteit van toepassing. Lees alle details hierover in de brochure.
En kijk voor meer inspiratie ook eens naar de presentatie die door de stedenbouwkundige van de gemeente Arnhem is gemaakt.

Hoe gaat de verkoop van de kavels?

Voor alle kavels is inmiddels een koopovereenkomst getekend. De verkoop is verlopen volgens het principe "wie-het-eerst-komt-het-eerst-maalt". Gegadigden die zich later aanmeldden zijn als reservekandidaat op de wachtlijst geplaatst. Mocht één van de kopers onverhoopt afzien van koop van de kavel dan wordt deze kavel aangeboden aan de eerstvolgende reservekandidaat op de wachtlijst. U kunt zich niet meer aanmelden als gegadigde voor deze wachtlijst.

 

Wat kosten de kavels?

De koopsommen van de kavels liggen tussen € 95.000 en € 141.000, incl. BTW, VON. Zie voor alle gegevens het tabblad "kavelprijzen" of de brochure.

 

Vragen?

De kavels binnen dit project zijn inmiddels allemaal verkocht. Heb je interesse in het zelf bouwen van je woning op een kavel kijk dan verder op het Vastgoedplein. Op dit moment zijn er nog kavels te koop in Schuytgraaf en Gaardenhage.

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod