Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
Schuyts Bos
Kavels voor zelfbouw
natuurinclusief bouwen
Artist's impression Schuyts Bos

schuyts bos

NATUURLIJK WONEN


In het zuidelijkste puntje van de wijk Schuytgraaf ligt het groene Schuyts Bos. Particulieren kunnen hun vrijstaande woning naar eigen ontwerp en smaak bouwen in deze karaktervolle, groene buurt. Groen gelegen, grenzend aan Park Lingezegen en het landelijk gebied van de Betuwe én op korte afstand van alle gemakken van de stad: Schuyts Bos biedt straks - net als Schuytgraaf zelf - het beste van twee werelden!
 

Zelfbouwkavels Schuyts Bos


De buurt Schuyts Bos biedt uiteindelijk ruimte aan 23 bouwkavels voor zelfbouw. Deze kavels zijn verdeeld over vijf ruime 'boskamers'. Schuyts Bos is groen van opzet en biedt mens én natuur de ruimte. De woningen en de tuinen in deze buurt worden natuurinclusief ontworpen om het groene karakter van de buurt te onderstrepen. Zo ontstaat een fijne woonomgeving met meerwaarde voor de stadsnatuur.
Verkoop van de kavels vindt plaats in twee fasen. Fase 1 is inmiddels afgerond, binnenkort zal hier meer informatie staan over fase 2.

Bouwen in Schuyts Bos


De woningen in Schuyts Bos bouw je onder architectuur. Je architect ontwerpt je woning naar jouw wensen en passend binnen de gestelde beeldkwaliteit. Dat zijn punten waaraan je woning qua uiterlijk moet voldoen; deze komen uitgebreid aan bod in het voor deze locatie opgestelde Ruimtelijk Raamwerk (zie tabblad Meer informatie). Ook is er veel aandacht voor de natuur in deze buurt: iedereen ontwerpt en bouwt natuurinclusief. Zo draagt je woning en je tuin bij aan de lokale biodiversiteit.

Bij het ontwerpen van je woning houd je daarnaast ook rekening met de bouwregels. Dat kunnen de eisen zijn zoals vastgelegd in wetten en bepalingen (bijv. bouwbesluit, bestemmingsplan en dergelijke). Maar ook de afspraken die specifiek voor de kavels in Schuyts Bos gelden. Deze kunnen betrekking hebben op het ontwerp, de bouw en het gebruik van de woning. Dit alles lees je na in de brochure "Schuyts Bos - natuurlijk wonen".

 

 

Je kunt de brochure ook als .PDF downloaden of een exemplaar aanvragen (er is een beperkte oplage en het kan meerdere dagen duren voordat je de brochure per post ontvangt).

De aanvullende informatie waarnaar in de brochure wordt verwezen vind je onder het tabblad "meer informatie".

 

Hoe gaat de verkoop van de kavels?


De loting heeft inmiddels plaats gevonden en de eerste 13 kavels van fase 1 zijn vergeven.

Zodra er meer informatie is over de verkoop van fase 2, kunt u dat hier vinden.

 

Alle informatie


De brochure geeft al veel informatie. Deze én aanvullende informatie over de kavels staan overzichtelijk bij elkaar op het tabblad Meer Informatie.
Heb je nog vragen? Op het tabblad FAQ vind je de vaak gestelde vragen met antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Mail 'm dan naar de kavelcoördinator, bereikbaar op mailadres KavelsSchuytsBos@Arnhem.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

 

Heb je interesse in één van de kavels en wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws over de kavels in Schuyts Bos? Mail dan de kavelcoördinator met het verzoek je NAW gegevens op de lijst met belangstellenden te plaatsen. Plaatsing op deze lijst is overigens geheel vrijblijvend, maar geeft ook geen rechten tot koop. Het laatste nieuws vind je ook altijd op deze pagina op het Vastgoedplein.

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod