Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

schuyts bos

NATUURLIJK WONEN

 

 

 

Let op! De loting van de laatste kavels in Schuyts Bos heeft plaatsgevonden op maandag 27 juni 2022, 16.15 uur.

 


In het zuidelijkste puntje van de wijk Schuytgraaf ligt het groene Schuyts Bos. Particulieren kunnen hun vrijstaande woning naar eigen ontwerp en smaak bouwen in deze karaktervolle, groene buurt. Groen gelegen, grenzend aan Park Lingezegen en het landelijk gebied van de Betuwe én op korte afstand van alle gemakken van de stad: Schuyts Bos biedt straks - net als Schuytgraaf zelf - het beste van twee werelden!
 

Zelfbouwkavels Schuyts Bos


De buurt Schuyts Bos biedt uiteindelijk ruimte aan 23 bouwkavels voor zelfbouw. Deze kavels zijn verdeeld over vijf ruime 'boskamers'. Schuyts Bos is groen van opzet en biedt mens én natuur de ruimte. De woningen en de tuinen in deze buurt worden natuurinclusief ontworpen om het groene karakter van de buurt te onderstrepen. Zo ontstaat een fijne woonomgeving met meerwaarde voor de stadsnatuur.
Verkoop van de kavels vindt plaats in twee fasen. Fase 1 is inmiddels afgerond. Fase 2 gaat van start en omvat de kavels gelegen in de drie boskamers in het oostelijke deel van Schuyts Bos. De oppervlakte van deze kavels varieert tussen de 871 en 1.066 m², en de prijzen liggen tussen € 399.000,00 en € 487.000,00 (zie tabblad Kavelprijzen).

Bouwen in Schuyts Bos


De woningen in Schuyts Bos bouw je onder architectuur. Je architect ontwerpt je woning naar jouw wensen en passend binnen de gestelde beeldkwaliteit. Dat zijn punten waaraan je woning qua uiterlijk moet voldoen; deze komen uitgebreid aan bod in het voor deze locatie opgestelde Ruimtelijk Raamwerk (zie tabblad Meer informatie). Ook is er veel aandacht voor de natuur in deze buurt: iedereen ontwerpt en bouwt natuurinclusief. Zo draagt je woning en je tuin bij aan de lokale biodiversiteit.

Bij het ontwerpen van je woning houd je daarnaast ook rekening met de bouwregels. Dat kunnen de eisen zijn zoals vastgelegd in wetten en bepalingen (bijv. bouwbesluit, bestemmingsplan en dergelijke). Maar ook de afspraken die specifiek voor de kavels in Schuyts Bos gelden. Deze kunnen betrekking hebben op het ontwerp, de bouw en het gebruik van de woning. Dit alles lees je na in de brochure "Schuyts Bos - natuurlijk wonen".

 

 

Je kunt de brochure ook als PDF downloaden. Helaas kunnen we de brochure niet meer per post opsturen.

De aanvullende informatie waarnaar in de brochure wordt verwezen vind je onder het tabblad "meer informatie".

 

Hoe gaat de verkoop van de kavels?


De loting van de kavels in fase 1 heeft inmiddels plaatsgevonden. Alle kavels zijn in reservering uitgegeven. De loting van de kavels uit fase 2 vindt plaats op maandag 27 juni 2022 om 16:15 uur.

 

De trekking van de kavels in fase 2 door de notaris heeft inmiddels plaatsgevonden. Voor alle kavels is een kandidaat gevonden; de overige namen zijn op de reservelijst worden geplaatst.

 

 

LET OP: Inschrijving voor de loting van fase 2 was mogelijk tot uiterlijk donderdag 23 juni 17.00 uur. Inschrijven is nu niet meer mogelijk.

De loting in het kort

Inschrijvingsvoorwaarden

Inschrijfformulier

 

Alle informatie


De brochure geeft al veel informatie. Deze én aanvullende informatie over de kavels staan overzichtelijk bij elkaar op het tabblad Meer Informatie.
Heb je nog vragen? Op het tabblad FAQ vind je de vaak gestelde vragen met antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Mail 'm dan naar de kavelcoördinator, bereikbaar op mailadres KavelsSchuytsBos@Arnhem.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod