Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

 

te koop bij inschrijving:

Woningbouwlocatie op unieke plek

 

 

definitieve gunning heeft inmiddels plaatsgevonden

 

In de wijk Presikhaaf biedt de gemeente Arnhem bij inschrijving aan de ontwikkellocatie Singravenlaan 4. Deze bouwkavel is geschikt voor de ontwikkeling van woningen in de vrije huur- of koopsector.

Ligging en ontsluiting

De kavel aan de Singravenlaan is gelegen in de wijk Presikhaaf, in de woonwijk Over het Lange Water. Het perceel ligt tegenover het binnenkort volledig gemoderniseerde Winkelcentrum Presikhaaf. Park Presikhaaf, met haar gezellige kinderboerderij en fraaie heemtuin, ligt op loopafstand. Het stadscentrum van Arnhem is direct te bereiken via de IJssellaan of de Velperweg. Ook het nabijgelegen Velp ligt op slechts 5 minuten fietsafstand. De locatie is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer; NS-station Presikhaaf en diverse bushaltes liggen dichtbij. Ook per auto is het perceel goed te bereiken; zowel de A12 als de N 325 liggen in de nabijheid.
Op korte afstand van deze ontwikkellocatie bevinden zich bovendien diverse kinderopvangcentra, basisscholen en vervolgopleidingen (o.a. ROC RijnIJssel, Arentheem College, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool Van Hall/ Larenstein). En ook de sportvelden zijn dichtbij. Kortom: een unieke plek om te wonen!

De wijk Presikhaaf / Over het Lange Water

De wijk Presikhaaf, gelegen in het noord- oostelijke deel van Arnhem, is in de jaren 60 van de vorige eeuw ruim en groen opgezet. Het winkelcentrum gold destijds als één van de modernste van Europa. Tegenwoordig is de wijk volop in ontwikkeling. Op diverse plekken in de wijk zijn complete buurten gerenoveerd, zijn nieuwe woonbuurten met koop- en huurwoningen verrezen en is het openbare gebied aangepast aan de eisen van deze tijd. Ook diverse solitaire panden in de wijk zijn getransformeerd van kantoorruimte naar woonruimtes. Het is goed wonen in Presikhaaf!

De Singravenlaan ligt in het noord-oostelijke deel van Presikhaaf, aan de rand van de buurt Over het Lange Water. In de nabijheid van de kavel staan relatief veel (grondgebonden) koopwoningen. Qua opbouw is het een typische jaren '60 buurt; ruim opgezet, met fraaie zichtlijnen en centraal gelegen het buurtparkje Kinderkamp. Aan de ontsluitingswegen wordt de buurt omzoomd door niet-grondgebonden woningen.

De kavel en haar mogelijkheden

De gemeente Arnhem verkoopt de ontwikkellocatie Singravenlaan (3702 m²) voor woningbouw in de vrije huur- of koopsector. De kavel wordt verkocht met de bestemming Wonen. Parkeren dient daarbij volledig plaats te vinden op eigen terrein conform de geldende parkeernorm. De te bouwen zelfstandige woningen zijn gemiddeld 60 m2 GBO groot.
De minimale koopsom bedraagt € 1.700.000 excl. BTW, k.k. Meer informatie over de randvoorwaarden leest u op de pagina Locatie.

Verkoop bij inschrijving

Verkoop van de kavel vindt plaats bij inschrijving. De definitieve gunning van de kavel heeft inmiddels plaatsgevonden. Levering van de kavel vindt plaats op uiterlijk 1 april 2018. Meer informatie over de inschrijving vindt u op de pagina Inschrijving.

Nadere informatie

Alle informatie over de ontwikkellocatie Singravenlaan 4 vindt u hier op het Vastgoedplein (www.Vastgoedplein.nl/singravenlaan) en de daaronder liggende pagina's:
- Locatie (stedenbouwkundige randvoorwaarden, foto's, bestemming, uitgifte tekening);
- Inschrijving (verkoopprocedure incl. planning, inschrijfformulieren en -voorwaarden).
- Downloads (meer informatie en relevante documenten)
- Vraag & Antwoord (in eerste en tweede ronde gestelde vragen met antwoorden)
 

Vragen?

Vragen in relatie tot de verkoop van deze ontwikkellocatie kunt u uitsluitend stellen per mail: Singravenlaan@arnhem.nl.
De vragen en antwoorden uit de eerste en tweede ronde vindt u op de pagina Vraag & Antwoord

 

Geen objecten gevonden

Er zijn geen objecten gevonden die voldoen aan uw criteria.

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod