Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
Nieuw: kavels Zomerdijk
Zomerdijk - kavels aan de waterkant
duurzame zelfbouw

duurzaam wonen in schuytgraaf

 

In het jongste stadsdeel van Arnhem, Schuytgraaf, realiseert de gemeente Arnhem zeven bouwkavels voor particulieren. Deze kavels liggen in het veld Locatie 3.0, het veld met aandacht voor het duurzaam opwekken van energie en duurzaam waterbeheer. En ook het veld met veel aandacht voor een aantrekkelijk woonklimaat en de leefbaarheid van de wijk, met volop ruimte voor fiets en elektrisch vervoer.

 

alle kavels binnen het project Zomerdijk zijn inmiddels verkocht!

 

Een belangrijk onderdeel van Locatie 3.0 zijn de zelfbouwkavels aan de Zomerdijk. Op deze plek worden de ambities voor duurzaam wonen door de bewoners zelf vormgegeven. Hier kun je als bewoner aan de slag met de voordelen van zelfbouw. Je ontwerpt je woning naar eigen inzicht, energieneutraal en met zoveel mogelijk duurzame materialen. Je woning past bij jou, nu én later. En daarnaast maak je samen met de bewoners van de hele buurt je woonomgeving ook sociaal aantrekkelijk.

 

 

De kavels Zomerdijk

Het project Kavels Zomerdijk beslaat zeven kavels die bestemd zijn voor particulier opdrachtgeverschap. Je laat hier je eigen duurzame, vrijstaande huis bouwen en gaat er ook zelf wonen. Je ontwerp van de woning is naar eigen smaak en idee. Hoe je huis eruit komt te zien bepaal je dus zelf. Er is geen voorgeschreven beeldkwaliteitsplan. De (her-)gebruikte materialen voor muren, kozijnen en dak: je bent vrij in je keuze. De indeling van je woning: naar jouw idee.

De brochure

Bij de Kavels Zomerdijk krijg je als particulier (binnen bepaalde regels) alle ruimte om je eigen woning vorm te geven. Alle informatie over de mogelijkheden die de kavels je bieden lees je terug in de brochure:

 

 

 

De brochure is ook beschikbaar in .pdf formaat: PDF brochure Zomerdijk. De aanvullende informatie waarnaar in de brochure wordt verwezen vind je onder het tabblad "meer informatie".

Hoe gaat de verkoop van de kavels?

De verkoop van de kavels is inmiddels gestart. Welke kavels nog vrij zijn lees je na onder het tabblad "naar de kavels". Zolang de kavels niet allemaal daadwerkelijk verkocht zijn kun je als reservekandidaat op de wachtlijst worden geplaatst. Mocht één van de kopers onverhoopt afzien van koop van de kavel dan wordt deze kavel aangeboden aan de eerstvolgende reservekandidaat op de wachtlijst. Wil je op deze wachtlijst geplaatst worden mail dan je gegevens aan de contactpersoon voor de kavels Zomerdijk op kavelszomerdijk@arnhem.nl

Wat kosten de kavels?

De koopsommen van de kavels liggen tussen € 157.000 en € 269.500, incl. BTW, VON. Zie voor alle gegevens het tabblad "kavelprijzen" of de brochure.

Verdere informatie

Kijk voor meer informatie over de kavels op één van de bovenstaande tabbladen:
- Kavelprijzen
- Meer informatie
- Contact

Vragen?

Heb je nog vragen over deze kavels? Stuur dan een mailtje naar de kavelcoördinator voor deze kavels (zie voor meer informatie tevens het tabblad "Contact").

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod