Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Voornemen tot verkoop van blok J1 veld 1 te Schuytgraaf

12 april 2024

 

De gemeente heeft het voornemen de volgende percelen, kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie AF gedeeltelijk 344, gedeeltelijk 3350, gedeeltelijk 4871 groot ca. 2.632 m² te verkopen aan Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. De percelen zijn gelegen in blok J1 veld 1 te Schuytgraaf. Op deze percelen staan de ontwikkeling van 17 woningen gepland.

De gemeente verkoopt deze ontwikkellocatie aan Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. ter uitvoering van het door haar verworven bouwclaimrecht op deze percelen, dat ziet op deze 17 woningen. De oorspronkelijke gerechtigde tot het bouwclaimrecht gold als de enige serieuze gegadigde vanwege haar grondpositie in het plangebied.

Indien u het niet eens bent met deze één-op-één verkoop, stuur dan uiterlijk 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerd bericht naar Vastgoedpublicaties@arnhem.nl onder vermelding van "Reactie op voornemen tot aangaan koopovereenkomst perceel blok J1 te Schuytgraaf".

Voor berichten die na deze termijn en/of ongemotiveerd worden ontvangen, vervalt het recht om tegen deze uitgifte in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren; de rechten daarop zijn verwerkt. Dit om te voorkomen dat de gemeente en Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. onredelijk worden benadeeld door pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn tegen (het voornemen tot) aangaan van de overeenkomst op te komen.

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

Publicatie d.d. 12.04.2024

Zie ook Gemeenteblad van Arnhem

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod