Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

 

Samen bouwen in centrum Arnhem: CPO Coehoorn!

 

Begin 2020 start de gemeente Arnhem met de verkoop van een kavel ten behoeve van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De locatie is uniek: in het bruisende Coehoorn, op loopafstand van de Rijn, Arnhem CS en ín het centrum van Arnhem!

 

De CPO-locatie aan het Nieuwe Plein

 

Wat is CPO?
 

Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gaat alles gezamenlijk. Een groep mensen organiseert zich in een stichting of vereniging. De gemeente levert de grond aan het collectief. Bij de ontwikkeling van de woningen treedt de groep gezamenlijk op als opdrachtgever voor de architect, de bouwbegeleider en/of de aannemer/bouwer.

 

De locatie

Op het perceel aan het Nieuwe Plein krijgen particuliere samenbouwers de kans hun eigen (t)huis te bouwen. De kavel ligt aan het toekomstige park in het levendige Coehoorn en is ongeveer 780m² groot. Het toekomstige appartementencomplex heeft minimaal vijf bouwlagen, en bevat een "levendige plint" die aansluit bij het DNA van Coehoorn Creatieve Wijk. Naar verwachting kan het totale complex 20-40 wooneenheden omvatten, uiteraard afhankelijk van de eigen invulling.

 

Verkoop aan CPO-groep

De verkoop door de gemeente Arnhem zal plaatsvinden aan een CPO groep. Deze groep zorgt zelf voor ledenwerving. De gemeente houdt geen lijsten met individuele geïnteresseerden bij.

Ben je als CPO groep op zoek naar leden? Dan bieden we je de ruimte op het Vastgoedplein waar je de groep met haar doelstellingen schriftelijk kunt presenteren. Neem daarvoor contact op met de kavelcoördinator voor CPOCoehoorn, Henriëtte Klarenbeek (mail: CPOCoehoorn@Arnhem.nl).
Maak hier bijvoorbeeld kennis met Cohousing Arnhem!

De gemeente Arnhem biedt geïnteresseerden voor het project CPOCoehoorn graag deze mogelijkheid tot kennismaking, maar is verder inhoudelijk niet betrokken bij samenstelling van groepen of het bijhouden van belangstelling voor deze vorm van samenbouw.

 

Hou het in de gaten...

Op dit moment staan nog niet alle gegevens over de bouwmogelijkheden, kavelprijs en eisen aan een CPO-groep vast. Naar verwachting zal alle informatie begin februari bekend worden. Dan hopen wij ook meer te kunnen zeggen over de start van de verkoop. Als er nieuwe informatie bekend is zullen wij dat op deze website delen. Hou het Vastgoedplein dus in de gaten! Of schrijf je CPO-groep in als belangstellende voor deze ontwikkeling. Stuur daarvoor een mailtje naar CPOCoehoorn@Arnhem.nl; is er iets nieuws te melden dan krijg je van ons bericht.
In de tussentijd geeft dat geïnteresseerden de tijd om na te denken over het idee van samenbouwen op deze centrumlocatie.

Meer informatie?

Alle bekende informatie over de CPO-locatie in Coehoorn wordt verstrekt via deze pagina op het Vastgoedplein.
Heb je toch nog vragen? Stel ze per mail aan de kavelcoördinator voor deze kavels, Henriëtte Klarenbeek: CPOCoehoorn@Arnhem.nl.

Meer weten over de visie op het gebied Coehoorn? Kijk dan op de gemeentelijke website www.Arnhem.nl/Coehoorn. Daar vind je ook de Gebiedsvisie Coehoorn.

 


Arnhem CS op een steenworp afstand

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod