Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

 

Samen bouwen in centrum Arnhem: CPO Coehoorn!

 

Dit najaar start de gemeente Arnhem met de verkoop van een kavel ten behoeve van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De locatie is uniek: in het bruisende Coehoorn, op loopafstand van de Rijn, Arnhem CS en ín het centrum van Arnhem!

 

De CPO-locatie aan het Nieuwe Plein

 

Wat is CPO?
 

Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gaat alles gezamenlijk. Een groep mensen organiseert zich in een stichting of vereniging. De gemeente levert de grond aan het collectief. Bij de ontwikkeling van de woningen treedt de groep gezamenlijk op als opdrachtgever voor de architect, de bouwbegeleider en/of de aannemer/bouwer.

 

De locatie

Op het perceel aan het Nieuwe Plein krijgen particuliere samenbouwers de kans hun eigen (t)huis te bouwen. De kavel ligt aan het toekomstige park in het levendige Coehoorn en is ongeveer 780m² groot. Het toekomstige appartementencomplex heeft minimaal vijf bouwlagen, en bevat een "levendige plint" die aansluit bij het DNA van Coehoorn Creatieve Wijk. Naar verwachting kan het totale complex 20-40 wooneenheden omvatten, uiteraard afhankelijk van de eigen invulling.

 

Verkoop aan CPO-groep

De verkoop door de gemeente Arnhem zal plaatsvinden aan een CPO groep. Deze groep zorgt zelf voor ledenwerving; de gemeente houdt geen lijsten met individuele geïnteresseerden bij. Wel zal dit najaar een CPO-café worden georganiseerd waarbij gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten.

 

Hou het in de gaten...

Op dit moment staan nog niet alle gegevens over de bouwmogelijkheden, kavelprijs en eisen aan een CPO-groep vast. Naar verwachting zal alle informatie na de zomervakantie bekend zijn. Als er nieuwe informatie bekend is zullen wij dat op deze website delen. Hou het Vastgoedplein dus in de gaten! In de tussentijd geeft dat geïnteresseerden de tijd om eens na te denken over het idee van samenbouwen op deze centrumlocatie!

 

Meer informatie?

Alle bekende informatie over de CPO-locatie in Coehoorn wordt verstrekt via deze pagina op het Vastgoedplein.

Meer weten over de visie op het gebied Coehoorn? Kijk dan op de gemeentelijke website www.Arnhem.nl/Coehoorn. Daar vind je ook de Gebiedsvisie Coehoorn.

 


Arnhem CS op een steenworp afstand

Aantal objecten: 1
Nieuwe Plein

Nieuwe Plein ong.

 Woonkavel te koop
Koopprijs Op aanvraag
Perceelopp. circa 780 m²
Type object Woonkavel
Bruisend Coehoorn biedt ruimte aan creatieve samenbouwers!

Lees meer >

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod