Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Voornemen verhuur/vestigen recht van opstal

16 april 2024

 

De gemeente Arnhem is voornemens over te gaan tot het vestigen van een huurafhankelijk recht van opstal en verhuur van de onderliggende en omliggende grond van de opstallen nabij de Klingelbeekseweg “Defensiehaven” van het perceel kadastraal bekend als gemeente Arnhem, sectie P, nummers 6901, 6902, 6903 en 6904 (gedeeltelijk), groot totaal ca. 2360 m2.

De gemeente is voornemens een huurafhankelijk recht van opstal te vestigen voor de opstallen en de onderliggende/omliggende grond te verhuren aan de Scouting De Geuzen. Voornoemde partij wordt gezien als enige serieuze gegadigde, omdat de opstallen reeds door de scouting zelf zijn gerealiseerd en derde partijen geen belang hebben bij het vastleggen van de eigendomsverhouding.

Als u het niet eens bent met dit voornemen stuurt u uiterlijk 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerd bericht aan Vastgoedpublicaties@arnhem.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot aangaan overeenkomst “Opstalrecht Klingelbeekseweg”.

Voor berichten die na deze termijn en/of ongemotiveerd worden ontvangen vervalt het recht om tegen deze uitgifte in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans zijn de rechten daarop verwerkt. Dit om te voorkomen dat de Gemeente en voornoemde partij onredelijk worden benadeeld door als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen (het voornemen tot) aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

Publicatie dd. 09-04-2024

Zie ook Gemeenteblad van Arnhem

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod