Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

voornemen vestiging recht van opstal

15 februari 2024

 

De gemeente Arnhem is voornemens een recht van opstal te vestigen ten gunste van Vitens N.V. gevestigd te Zwolle voor het aanleggen, te hebben, te gebruiken, in stand houden, te wijzigen, uit te breiden, te vervangen en weg te nemen alle werken met leidingen en bijbehoren ten behoeve van de watervoorziening. Kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie AF, nummer 5948.

Als u het niet eens bent met dit voornemen stuurt u uiterlijk 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerd bericht aan vastgoedpublicaties@arnhem.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot het vestigen van een recht van opstal t.g.v. Vitens N.V., locatie Basculebrug”.

Voor berichten die na deze termijn en/of ongemotiveerd worden ontvangen vervalt het recht om tegen deze uitgifte in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans zijn de rechten daarop verwerkt. Dit om te voorkomen dat de gemeente Arnhem en de kopers onredelijk worden benadeeld door als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen (het voornemen tot) aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Publicatie d.d. 15 februari 2024

Zie ook Gemeenteblad van Arnhem.

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod