Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

kersenbuurt

Gaardenhage, wonen zoals jij dat wilt.
 


Op 30 januari 2024 zijn de Kersenbuurt-kavels verloot onder de inschrijvers. Alle kavels zijn inmiddels gereserveerd. Er is sprake van een reservelijst.
 


In de Kersenbuurt komen 12 kavels beschikbaar voor mensen die hun eigen huis willen bouwen in de wijk Gaardenhage. Samen bouwen aan een nieuw buurtje: het kan in de Kersenbuurt!


artist's impression van Kersenbuurt

Zelfbouw


Op je eigen kavel kun je hier je eigen huis (laten) bouwen. Je kiest je eigen architect en aannemer, of je doet het samen met je toekomstige buren. Je kunt hier grotendeels zelf bepalen hoe je huis eruit komt te zien. Heb je bepaalde ideeën over duurzaam wonen? Over de indeling van jouw woonhuis? Waar je wilt slapen, wonen, werken? 

In de Kersenbuurt krijg je (binnen bepaalde regels) de vrijheid om je eigen ideeën vorm te geven. Alle informatie over de mogelijkheden die de kavels bieden vind je in de brochure: (klik op de afbeelding hieronder  om de brochure te downloaden)

 


De brochure Kersenbuurt


In de brochure stond korte tijd bij de illustraties op pagina's 7 en 9 aangegeven dat de maximale totale oppervlakte bijgebouwen 65 m2 bedraagt.
Dit is niet juist, deze oppervlakte bedraagt 55 m2. In de hier geplaatste brochure is dit aangepast.

 

 

 

Verkoop Kersenbuurt

Medio december 2023 startte de verkoop van de 12 bouwkavels in de Kersenbuurt. De toewijzing van de kavels heeft op 30 januari 2024 plaats na loting. Alle kavels zijn toegewezen en er is een reservelijst opgesteld van degenen die niet in eerste instantie zijn ingeloot. 

De loting was op 30 januari 2024 om 16.00 uur, en is nogmaals te bekijken, klik hiervoor op onderstaande knop. 

 

Meer informatie over het verloop van de loting lees je na op de pagina meer informatie. Deze is ook te vinden via het tabblad boven aan deze pagina. Op deze pagina vind je ook alle verdere informatie over deze buurt, de bouwmogelijkheden en wat je verder moet weten om kans te maken op een kavel. Verder staan daar ook de presentaties die op de informatieavond van 18 januari zijn gegeven over Energiezuinig en Natuurinclusief bouwen.

 

Overige kavels in Gaardenhage

Op dit moment is nog niet meer bekend over de kavels in de andere buurtjes in Gaardenhage. Heb je daar interesse in? En sta je nog niet ingeschreven als belangstellende voor de kavels in Gaardenhage? Schrijf je dan in en we houden je per mail op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard kun je die ook altijd op deze pagina op het Vastgoedplein nalezen.
 

Vragen?


Heb je nog een vraag over de kavels in Gaardenhage?  Mail 'm dan naar de kavelcoördinator, bereikbaar op mailadres KavelsGaardenhage@Arnhem.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod