Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Wonen in Arnhem

Duivelshuis Arnhem  

Een stukje historie
De nederzetting Arnheym vormt in 893 de aanzet voor de dynamische stad Arnhem die vandaag de dag ruim 150.000 inwoners telt. De hoofdstad van Gelderland kent de afgelopen decennia een gestage groei, zowel in inwonertal als in bedrijvigheid.

Creatieve stad
ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten trekt vanuit de hele wereld jonge mensen en is een broedplaats voor creatief talent. Arnhem beschikt daardoor, na Amsterdam, over het grootste aantal inwoners met een beroep in de creatieve sector in Nederland. Lees meer

 

 

Wonen in Arnhem

Lazy King Sonsbeekpark  

Groene stad
De prachtige natuurlijke omgeving van Arnhem, met de reliëfrijke Veluwe met zijn bossen en heidevelden, het rivierenlandschap van Rijn en IJssel en het Betuwse polderlandschap, maakt van de stad een fijne plek om te wonen. Dankzij de vele stadsparken dringt het groen tot ver door in de woonwijken, wat Arnhemmers de mogelijkheid biedt dicht bij huis te ontspannen in een natuurlijke omgeving. Lees meer

In bijgaande promotiefilm maakt u kennis met Arnhem. Achtereenvolgens ziet u in het kort het historische, ontspannende, creatieve en groene Arnhem!

 

Arnhem in feiten en cijfers

Luchtfoto Arnhem

 

Bent u benieuwd naar het aantal inwoners van de gemeente Arnhem? Of de totale oppervlakte van de stad? Of wat de verhouding is tussen bebouwd gebied en bos? Vind alle informatie op de site Arnhem in cijfers - De staat van de Stad. 

 


 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod