Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

Dat verklaart de natuurlijke vernieuwingsdrang van de stad en het bruisende culturele leven.

Innovatief

De innovatiedrang van Arnhem uit zich onder meer in de vooraanstaande rol die bedrijven in de stad spelen op het gebied van Energie- en MilieuTechnologie. Nedstack, Europa’s grootste producent van Proton Exchange Membrame (PEM) brandstofcellen, HyGear, producent van installaties waarmee waterstof, biogas en andere duurzame brandstoffen worden opgewekt en Hyet Solar, zijn daar toonaangevende voorbeelden van.

Cultuur en designModekwartier winkel

Het internationaal hoog aangeschreven Gelders Orkest heeft Arnhem als uitvalsbasis, net als Toneelgroep Oostpool en Balletgezelschap Introdans. Daarnaast kent de stad een levendige jazz- en experimentele muziekscene. Mode & Vormgeving zijn diep geworteld in Arnhem. De internationaal vermaarde opleiding Fashion Design van ArtEZ leidt al sinds 1953 generaties talenten op tot eigenzinnige en wereldberoemde modeontwerpers, onder wie Viktor & Rolf, Spijkers en Spijkers, The People of the Labyrinths, Lucas Ossendrijver (Lanvin, mannenmode) en Iris van Herpen.

Dienstverlening

Aan zijn eeuwenlange traditie als bestuurs­centrum, handels- en industriestad dankt Arnhem zijn uitgebreide zakelijke dienstverlening. Deze sector is de grootste werkgever in de stad. Detailhandel en zorg en welzijn behoren eveneens tot de pijlers onder de werkgelegenheid. Dankzij het brede scala aan onderwijsinstellingen kent Arnhem bovendien een goed opgeleide beroepsbevolking.

Groen

Tel daar het groene karakter van de stad en de fraaie natuurlijke omgeving bij en het is duidelijk dat het bijzonder prettig wonen, werken en leven is in Arnhem.
 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod