Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem
Gaardenhage - groen!
Gaardenhage - bouwen naar eigen wensen

Ligging Gaardenhage in Arnhem

Gaardenhage

eigenwijs wonen

 

In de meest zuidelijk gelegen wijk van Arnhem, Rijkerswoerd, ligt Gaardenhage. Gelegen aan het Stuitbos biedt Gaardenhage een prettige en groene woonomgeving. Scholen, winkelcentrum, stadsboerderij; alles is in de buurt gelegen. Het bruisende centrum van Arnhem bereik je zelfs al in 20 fietsminuten over de oude dijken in het landschap!

Gaardenhage is in opzet een ruime villawijk, waarin de woningen op zeer ruime kavels onder architectuur worden gebouwd. Voor een deel van deze wijk is gekozen voor een herinrichting. Een deel van de kavels wordt omgevormd naar kavels waarop met meer variatie gebouwd kan worden. De verkoop van die kavels start naar verwachting eind 2022, zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is. Meer informatie over deze kavels vind je onder het tabblad herinrichting.


Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Gaardenhage? Schrijf je dan in als belangstellende voor deze kavels. Dat kan met een mailtje naar kavelsgaardenhage@arnhem.nl. Als er nieuws is ontvang je per mail bericht. Het laatste nieuws lees je overigens ook altijd hier, op het Vastgoedplein.nl, onder het tabblad herinrichting.

 

 

 

Ook wonen in Gaardenhage?

Heeft u interesse in één van de heringerichte kavels in Gaardenhage? Houd dan deze website in de gaten. Bent u ingeschreven als belangstellende dan ontvangt u daarvan bericht via de informatiemail.

Contact gegevens

Gemeente Arnhem
e-mail: kavelsgaardenhage@arnhem.nl

 

Wilt u meer informatie over de kavels in de herinrichting, neemt u dan contact op met:

Henriette Klarenbeek, werkdagen di, do en vr: 06 3110 7973

http://www.vastgoedplein.nl
kavelsgaardenhage@arnhem.nl

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod