Gemeentekavels en vastgoed in Arnhem

terug naar hoofdpagina De Witte Wilgen

Ligging in Schuytgraaf

 

De kavel De Witte Wilgen ligt in Schuytgraaf, Arnhems jongste wijk. Schuytgraaf heeft een bijzonder karakter. Niet alleen door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem. Ook door de diversiteit in buurten. Schuytgraaf heeft maar liefst 26 buurten met elk een eigen karakter. In totaal staan er ruim 6.200 woningen in de wijk.

In en om Schuytgraaf bevindt zich veel groen en water, met alle ruimte voor activiteiten en ontspanning. Scholen, gezondheidszorg, winkels en sportverenigingen maken van Schuytgraaf een complete wijk. In het centrum bij NS-station Arnhem-zuid is het aanbod aan winkels gevarieerd. Het NS-station Arnhem-Zuid, twee buslijnen, de aansluiting op de A50 en de A325 maken alle buurten uitstekend bereikbaar.

 

Wilgenvliet

De buurt Wilgenvliet is één van de noordelijkste buurten van Schuytgraaf. Het woningaanbod in Wilgenvliet is divers, en de buurt is omsloten door de hoofdgroenstructuur van Schuytgraaf. Wilgenvliet bevat verschillende deelbuurten, zoals de eerder door de gemeente ontwikkelde deelbuurt met particuliere bouwkavels De Groene Wilgen.

 

De Witte Wilgen

In het uiterste noorden van Wilgenvliet bevindt zich het jongste deelbuurtje van Wilgenvliet: De Witte Wilgen. De kavel ligt op de overgang van Schuytgraaf naar de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn. Hier wonen is een ervaring op zich. Het gemak van het wonen in een ruime buitenwijk, gecombineerd met de nabijheid van het gezellige centrum van de stad én de ligging nabij de rust en ruimte de weidse uiterwaarden. En op deze unieke locatie bouwen jullie straks samen je eigen buurtje!

Wil je de kavel ter plekke bekijken, dan kan dat natuurlijk. Let wel op: Wilgenvliet is een bouwlocatie! Houd rekening met bouwverkeer en parkeer alleen op plaatsen waar dat mogelijk is. De kavel is bereikbaar via de route als aangegeven op deze kaart. De ingang van de kavel bevindt zich aan de Basculebrug.

terug naar hoofdpagina De Witte Wilgen

 

Filter
Type

Prijsklasse
Alle huurprijzen
Alle koopprijzen
Oppervlakte
Alle oppervlaktes
Zoek in aanbod